Chiots disponiblesRacesComparateur racesJ'ai une portée
FR
-
NL
Chiots
Chiots disponiblesRacesComparateur racesJ'ai une portée
Articles
FR
-
NL
Retour

Élevage de Braque Allemand à poil court en Belgique

A propos de l'élevage

Nous sommes un élevage familial de Braque Allemand à poil court. En tant qu'éleveur responsable, nous avons signé la charte d’éthique Tipaw et nous mettons un point d'honneur sur la santé de nos chiens et chiots en répondant à des critères spécifiques pour assurer leur bien-être.
Wij zijn een jonge enthousiaste, familiale fokker van Duitse Staande Kortharen met als primaire doel om een goede, gezonde hond te fokken die kan/mag dienen als metgezel, jachtkompaan, reisgenoot, ...

Où grandissent les chiots avant d'être adoptés ?

Combinatie van een ruime binnenkennel met uitloop naar buiten en indien we thuis zijn mogen deze binnen in huis komen in een beperkte ruimte.

Logement des chiens ?

Als we niet thuis zijn kunnen de honden beschikken over ruime kennels met grote binnenhokken. Wanneer wij thuis zijn worden deze toegelaten om mee in huis te komen of mee tussen de paarden. Wij houden er van om de honden zoveel mogelijk in roedelverband te laten verblijven om verveling tegen te gaan en uiteraard een sociale hond te bekomen.

Sélection des parents des chiots ?

Alle honden worden vooraf getest op HD en de reeds gekende erfelijke, gevoelige punten zoals VwD en Jeb . Daar ook onze doelstelling is om het ras in ere te houden dienen beide ouderdieren ook actief te zijn in de jacht. Jachtopleidingen en behaalde resultaten worden vergeleken en beoordeeld.

Travail avec les chiots ?

Geluiden: binnen en buiten geluiden zoals muziek, grasmaaiers, auto's, kinderen, ... Contacten: zowel met andere honden uit de roedel alsook met kinderen en vreemde personen Jachtwild: daar het gaat over jachthonden worden er sporadisch mogelijkheden gecreëerd om te kijken of ze de geuren opnemen en welke aanleg ze vertonen Andere dieren: er lopen paarden in korte omgeving naast de puppyren, katten, kippen ... Wij proberen altijd er voor te zorgen dat alle pups zo veel mogelijk indrukken mogen ontdekken welke zij later meermaals gaan tegen komen. Huishoudelijke geluiden worden vanaf de eerste dag al opgestart en zo stilletjes aan opgebouwd naar alle dagdagelijkse geluiden. Pups worden met regelmaat in contact gebracht met kinderen vanaf de eerste dag en wanneer de leeftijd het toe laat worden alle pups ook voorgesteld aan de rest van de roedel. Zij kunnen ook beschikken over een puppyvriendelijke ruimte buiten met mogelijkheid tot groot binnenhok indien ze dit verlangen. Dierenarts controleert om de 2 weken ook alle pups, al dan niet via een kleine autorit tot bij hen.

Chiot(s) à vendre par l’élevage

card-item-image
badge

Chiots Braque Allemand à poil court

1.250€
Belgique - Province d'Anvers
Prenez contact avec cet élevage
Très actif

Dernière connexion

Il y a 29 jour(s)

Numéro d'agrément

Vérifié

Type d'éleveur

Occasionnel

Langues parlées

Néerlandais

Adoption(s) vérifiée(s)

1

Localisation

Belgique - Province d'Anvers
Un animal n’est pas un jouet !

Acheter un chiot est un réel investissement en temps et en argent ! Trouver le chiot qui vous correspond prend du temps, des recherches et de la patience. Pour choisir la race, l’éleveur et le chiot qui correspondent le mieux à vos attentes, lisez attentivement nos conseils.

Chiots Braque Allemand à poil court à vendre

Voici les chiots et portées disponibles des autres éleveurs responsables

Autres élevages de Braque Allemand à poil court

Voici les éleveurs responsables de Braque Allemand à poil court inscrits sur Tipaw.